Amor Ligni ®

  Sustainability

♦ Amor Ligni ® er et grønt tømrer- og snedkerfirma.
Vores værdier er bæredygtighed og økologi - at leve og agerer i respekt for og med naturen.

♦ Kvalitet i materialer og det udførte arbejde har en indbygget bæredygtighed. At ting holder i mange år er et af de væsentligt elementer til at lette presset på naturen og Den Blå Planet generelt.
Amor Ligni ®

Træ er unikt og afgørende for menneskets eksistens - uden træer ville vi ikke kunne trække vejret og leve. Træer fanger kulstof bedre end nogen nuværende menneskeskabt teknologi, og så producerer de ilt - masser af ilt. Et modent løvtræ producerer lige så meget ilt i en sæson som 10 mennesker indånder på et år. Et 30 meter højt træ og ca. 50 cm i diameter producerer omkring 3.000 kilo ilt. Et træ producerer i gennemsnit næsten 130 kilo ilt hvert år.

Træ har uendelig mange gavnlige egenskaber lige fra healing og at kunne omdannes til en række produkter, til det bærende element i sunde boliger. Den boramme man vælger for sig selv har langt større betydning end mange er klar over. Din bolig påvirker dig på mange niveauer og er afgørende for din energi, sundhed og generelle livskraft. En bolig kan enten være med dig eller mod dig. Din bolig er dit hjem - din base, hvor du skal kunne restituere og genopbygge dig selv. Desværre drænes og belastes alt for mange i deres bolig, hvilket kan give en negativ afsmitning på alt fra familiens trivsel, parforholdet og den enkeltes helbred.

Træ er det absolut bedste materiale til en bolig. At vælge rent træ, der har haft en naturlig vækst i et godt naturområde, vil tilfører din bolig en række livsfremmende egenskaber. Træ er et levende materiale der arbejder med boligen og de mennesker der er i den. Træ er med i rytmen igennem dagen, årstiderne og vejret. Træ “ånder” og giver dig en sund bolig. Træ køler på de varme dage og varmer på de kolde - alt sker helt naturlig, som dele af træet mange fantastiske egenskaber.


Mange er ikke klar over vigtigheden af, at deres bolig kan trække energi udefra ind i boligen. Præcis som når man er ude i naturen, hvor man oplever at blive fyldt op med energi og livskraft. Glas, stål, beton og mange andre nye byggematerialer har ikke denne egenskab og giver en “død” bolig.Træ er et naturmateriale i balance med en rolig energi, der er i harmoni med vores indre natur. Træ har en positiv afsmitning når et menneske er uden af balance, mange oplever en afstressende og beroligende effekt. At vælge træ som et centralt og bærende element i ens bolig er en klog og veldisponeret beslutning. En naturlig del af at benytte træ er skovdrift. Amor Ligni ® benytter træ fra bæredygtigt skovbrug, primært i Europa, der er underlagt EU’s Tømmerforordning, hvor en stor del af træet er certificeret. Certificeringerne garanterer, at træet kommer fra bæredygtig skovdrift, hvor skoven som minimum reproduceres, og der vises hensyn til de mennesker, der lever i og af skoven samt dyreliv og biodiversitet.


Massivt træ giver uden sammenligning det flotteste udtryk og den bedste kvalitet, samt holder hele livet ud. Samtidig medvirker træ til at nedbringer CO2-aftrykket. Det skyldes blandt andet, at træ lagrer CO2 og kræver mindre energi at bearbejde. Træ fra bæredygtig skovdrift er verdens mest miljø- og klimavenlige råstof.

Firm

Amor Ligni ®

Main Office | Tuborg Nord
Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Denmark

Contact

All inquiries, contact our main office.
☎   30 20 70 22     |     

♦   Opening Hours

General Terms

♦   Terms of Business

♦   Intellectual Property

♦   Garanti

Still curious about Amor Ligni ®

♦   About

♦   Want To Know More ?

♦   f     |      in

Powered By ClickFunnels.com