Amor Ligni ®

  Service & Tilsyn

♦ Amor Ligni ® er specialister i service og tilsyn inden for 2 områder.
-  Ejendomsrelateret tilsyn og service
-  Sikkerhedsrelateret tilsyn og service

Gennem specialiseringen har vi opbygget solid ekspertise og omfattende knowhow inden for de pågældende områder. Sammen med mangeårig erfaring tilsikres det, at ethvert forhold løses med den absolut højeste kvalitet og værdi for vores klienter.

♦ Ejendomsrelateret tilsyn og service.
Vi tilbyder at servicere jeres ejendom. Vi fører tilsyn og foretager den nødvendige vedligeholdelse. I samspil hermed kan vi fungere som kontaktperson overfor alle forhold, der vedr. vedligehold og service af ejendommen.
Bor du i udlandet og har ejendom i Danmark, varetager vi tilsynet, herunder vedligehold og service, så det tilsikres, at ejendommen holder det niveau der ønskes.

♦ Sikkerhedsrelateret tilsyn og service.
Med mere end 25 års erfaring inden for fysisk og ejendomsrelateret ejendom sikkerhed, er vi det sikre valg når der skal skabes tryghed. Vi er specialister i etableringen af en sikker ejendom og den efterfølgende opretholdelse. Vi tilbyder at fungere som kontaktperson i alle sikkerhedsmæssige forhold. 
Bor du i udlandet og har ejendom i Danmark, fungerer vi som betroet sikkerhedkonsulent, der varetager sikkerheden i og omkring jeres ejendom.

Firm

Amor Ligni ®

Main Office | Tuborg Nord
Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Denmark

Contact

All inquiries, contact our main office.
☎   30 20 70 22     |     

♦   Opening Hours

General Terms

♦   Terms of Business

♦   Intellectual Property

♦   Garanti

Still curious about Amor Ligni ®

♦   About

♦   Want To Know More ?

♦   f     |      in

Powered By ClickFunnels.com