Amor Ligni ®

  Safe Home

Vigtigheden af sikkerhed i og omkring ens hjem har aldrig været mere aktuel.

I Danmark er der en enorm sikkerhedsindustri, der alle lever af at sælge sikkerhed. Sikkerhed skal ikke sælges - sikkerhed skal skabes, hvilket kræver et andet fokus. Kikker man ned i al statistik og rapporter underbygges dette tydeligt. Aldrig har der været brugt så mange penge på "sikkerhed", alligvel ligger Danmark næsten 4 gange højere i indbrud end alle lande omkring os. Det betyder, at det er utrolig let for selv meget lidt kompetente personer, at skaffe sig adgang til en ejendom i Danmark, hvilket udstiller hvor indholdsløst sikkerheden er.

Alt for mange med et sikkerhedsmæssigt behov hensættes i et uklart og modstridende forløb med adskillige aktører, der alle taler deres egen sag. Vi ser gang på gang hvordan dette fører til dårlige, faktisk direkte ubrugelige sikkerhedsløsninger. Tingene hænger ikke sammen og er funderet i, at hver aktør ønsker at sælge netop deres produkt. Klienten er reelt hensat i et fatamorgana uden sikkerhed. Ofte opdages dette ikke før der sker noget, og så er det for sent.

 Indbrud er at en gerningsmand har skaffet sig adgang til ens hjem. I bedste fald er årsagen banal berigelseskriminalitet, men kan også være starten til noget mere alvorligt.

♦ Amor Ligni ® fungerer som betroet sikkerhedrådgiver.
Vi tager vores klienters behov for tryghed seriøst og forstår alvoren bag. Med mere end 25 års erfaring i alle former for fysisk og ejendomsrelateret sikkerhed er vores klienter i sikre hænder. Vi dækker hele spektret i og omkring vores klienters ejendomme, lige fra korrekte låse og nøglesystem til "safe house/safe room" løsninger.

♦ Amor Ligni ® står for substantiel og operationel sikkerhed.
Enhver sikkerhedopgave tilgås fortroligt og starter med et møde, hvor vi
 i fortrolighed afdækker de forhold, der gør sig gældende. Efter mødet fremlægges en anbefaling til et optimalt setup, baseret på en analyse af den samlede information afgivet på mødet. Der fremlægges en slagkraftig strategi, hvor de punkter der kompromittere sikkerheden elimineres og det ønskede sikkerhedsniveau etableres.

♦ Vi varetager 3 centrale områder

1)  Bygningssikring.
Sikring af hegn, porte, døre, vinduer o. lign.
Vi rådgiver om "safe house" løsninger, herunder etablering af "safe room".

2)  Perimeter sikring.
Sikring og kontrol af adgangsveje og perifære områder.
Opsætning af alarmer, kameraer, lys o. lign.

3)  Operationel sikkerhed.
Actionplan ved indbrud, hjemmerøveri, personfarlig angreb og terror.

Firm

Amor Ligni ®

Main Office | Tuborg Nord
Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Denmark

Contact

All inquiries, contact our main office.
☎   30 20 70 22     |     

♦   Opening Hours

General Terms

♦   Terms of Business

♦   Intellectual Property

♦   Garanti

Still curious about Amor Ligni ®

♦   About

♦   Want To Know More ?

♦   f     |      in

Powered By ClickFunnels.com